dinsdag 21 november 2017

Visite...

Zondag 5 november. Vandaag geen plaatjes van hugs 'n kisses want ik ga vandaag een beetje tegen de stroom in. Als je altijd iets doet voelt het fijn om het een keer niet te doen. Ik wil heel graag de patiënt wat naar achter en Tineke weer wat naar voor schuiven. Misschien is dat raar maar zo voelt het voor mij. En als ik dat kan bereiken door alleen maar zoiets te doen als een bepaalde foto wel of niet te plaatsten kan mijn dag niet meer stuk :-) Kinderachtig ja, maar vergeet niet dat ik maar in een heel klein wereldje leef nu. 


Voor mensen die wel eens in Brielle zijn geweest is dit een bekend plaatje. Het is de viskraam op de brug naar het centrum van dit mooie vestingstadje. Mijn broertje maakte deze foto om mij te plagen. Ze hebben hier namelijk (volgens mij) de lekkerste kibbeling. Nu waren hij en zijn vrouw een weekend in Brielle en omdat ik er jaren gewerkt heb, vroegen ze naar leuke adresjes. Broer vindt kibbeling ook lekker en ik zei hem dus dit adresje echt niet over te slaan. Hij was het met me eens. Erg lekker! De rest van de foto's van deze serie laat ik niet zien ;-))))))


De foto is genomen op de brug. Ga je rechtdoor dan loop je zo het centrum in. Ga je linksaf dan vind je daar een goed adres om een broodje te eten. Ongeveer op de helft aan de rechterkant bevindt zich Chez André. In de zomer kun je aan het water zitten en in de winter is het binnen ook gezellig! Echt een aanrader en nee ik heb er geen aandelen. Na afloop van het weekend en op weg naar huis kwamen ze gezellig nog even koffiedrinken. Dat was een fijne afleiding want door het bezoek van zoon en zijn dochters had ik veel te veel gelopen gisteren en moest dat vandaag bezuren. Afleiding werkt dan het best.


De bloemen die ik hier laat zien kreeg ik donderdagavond van de rotary mevrouw die ook eigenaresse is van drie boekhandels en ook nog eens mijn overbuurvrouw. Zo zie ik bloemen het liefst. Een beetje wild en ongecontroleerd en zonder al te veel groen. Ik geniet er van. Zo genoot  ik ook van het gesprek met mijn pa die niet te lang aan de telefoon kon blijven want hij was druk met van alles en nog wat. Is dat niet fijn dat iemand op die leeftijd gewoon lekker bezig is en volop in het leven staat. Ik hoop dat ik ook zo oud mag worden. Daar teken ik voor :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten