dinsdag 13 november 2018

Vloerbedekking en marktplaats...

Dinsdag 16 oktober 2018. De laatste tijd begin ik wat slechter te zien. Ik doe het licht eerder aan en heb sneller hoofdpijn. Zou het door mijn bril komen? Die heb ik al weer een paar jaar. Het zou best eens kunnen dat mijn ogen wat slechter beginnen te worden. Ik kijk het na in mijn agenda en ik schrik. Ik draag deze bril al vanaf 2010. O lala. Dat is al lang zeg. Ik zal maar snel een afspraak maken. 



Ik maakte ook een afspraak met een mevrouw uit Den Haag. Ze had gereageerd op een letterbak die ik te koop aanbood voor een heel klein prijsje. Tot drie keer toe zegde ze de afspraak af. De eerste keer was haar kindje ziek. De tweede keer startte haar auto niet en de derde keer gaf ze geen reden.
Ze maakte wel steeds een nieuwe afspraak.


Maar dat deed ze de laatste keer dus niet meer. Na een paar dagen wachten stuurde ik haar een berichtje of ze nog belangstelling had. Zo niet, dan kon ik de reservering er af halen en anderen de kans geven op een bieding. Geen reactie. Ik besloot nog een dag extra te wachten en bedacht dat het hele circus al twee weken aan de gang was met deze mevrouw.


Er kwam geen reactie. Ik haalde de reservering er af en na een paar uur was er een nieuw bod. Een hoger bod. En nog voor ik dat kon accepteren kreeg ik boze berichten van de eerste mevrouw. Dat ik oneerlijk, ongeduldig en onbetrouwbaar was. Nou ja zeg! Snappen jullie het nog? Ik niet. Toen ik niet per kerende post reageerde stuurde ze me nog wat berichten van meer vervelende aard.


Ik nodigde haar uit om een hoger bod uit te brengen. Al was het maar tien cent, Dan zou ik het haar meteen verkopen maar nee.... toen was ik ook nog een valsspeler en weet ik wat nog meer. Ik vertelde haar hoe lang ik al met haar bezig was en hoeveel tijd ik er al aan had besteed en dat ik het nu genoeg vond. Streep er onder (in het nette hoor). Ik hoorde niks meer terug.

De nieuwe koper kwam ook uit Den Haag. We maakten een afspraak wanneer ze de letterbak zou komen halen. Ze kwam niet. En toen ik haar een berichtje stuurde reageerde ze niet. Ook niet na een tweede berichtje van mijn kant. Dus nu gaat hij opnieuw op de site. En dat ga ik doen terwijl ik zit te wachten op de meneer die nieuwe vloerbedekking komt leggen op de logeerkamer. Hoera! Ik zie hem al aankomen. Die komt zijn afspraak in ieder geval wel na. Wat fijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten