dinsdag 13 november 2018

Tuttel de tuttel....

Maandag 15 oktober 2018. Vandaag een blog met van alles en nog wat. En tuttel de tuttel blog zou ik het willen noemen. Mijn computer onderstreept het woord tuttel en verandert het in tutten. Ik zie allemaal rode streepjes nu. Maar die laat ik lekker staan. Ik maakte wat enveloppen want ik heb in november en december weer de nodige markten waar ik mijn waar ga verkopen. Ik weet dat de enveloppen goed verkopen. Altijd en overal. Daarom durf ik in rustige tijden al vast wat voorraad te maken. 


Ik maakte weer een tasje voor iemand die dat zeer waardeerde en volgens mij even nodig had. Ik vertelde al eerder over dit soort tasjes hier. Zo af en toe zal ik er nog eens een voor iemand maken.


Met klein meisje maakte ik een mooie slinger met glitterpomponnen. Zelf hing ze er een mooie vlinder aan. Hij hangt nu op haar kamertje aan de muur. Is hij niet mooi geworden?


Met kleinste meisje maakte ik een dromenvanger. Met mooie veertjes en kralen. Ook die hangt op haar kamertje te pronken aan haar kapstokje. Het is toch zo leuk om gezellig te knutselen met die twee. Zij beleven er minstens zoveel plezier aan als ik.


Ondertussen dronk ik koffie en at ik een stuk appeltaart. Oh, die was zo lekker! Niet zelfgebakken nee maar wel erg lekker.


Gewone dingen. Ik maakte er een foto van en bewaarde zo even een moment. Niks bijzonders en toch maken ze me ongelooflijk gelukkig en dankbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten