dinsdag 20 november 2018

Brand en broodjes...

Donderdag 25 oktober 2018. Ik vertelde eerder dat ik na het breien en voor het bezoek aan pa nog even ging lunchen bij Loods 5 in Sliedrecht. Ik vond nog een foto van het broodje pulled beef. Het was erg lekker. Hoewel het er op de foto misschien niet zo uitziet. 


Ik ben niet goed in het maken van foto's van eten. Daar moet je echt in gespecialiseerd zijn denk ik. En de juiste belichting hebben en zo. Het broodje hieronder op de foto at ik met de man bij de Buren in het dorp hier verderop. Sandwich gebakken kip heet het geloof ik. Het werd geserveerd in een leuk zakje. Daar had ik plannen mee dus ik haalde dat er voorzichtig af. De serveerster zag het en gaf me een nieuw zakje bij het weggaan. Ik ga het nog ergens voor gebruiken. Waarvoor weet ik nog niet maar het gaat gebeuren.


Vertelde ik laatst niet over opruimen en zo? Dat was ik toch? Het broodje hieronder op de foto staat nergens op de kaart. De invalchef van Parkoers in het Zuiderpark in DH maakte het voor zijn vriend en die zat het te eten toen wij binnenkwamen. Het zag er zó lekker uit dat ik de stoute schoenen aantrok en hem ook om zo'n zelfde broodje vroeg. En het was net zo lekker als het er uit zag. Net of ik altijd en overal maar lekkere broodjes eet. Tss zeg! Nee joh! :-)


Ik weet niet of ik jullie deze foto al heb laten zien. Het was op de A15 en ik reed terug naar huis. Ter hoogte van de afslag naar de A4 zag ik een grote rookpluim en meteen sloeg de schrik me om het hart. Ik ben altijd zo bang dat er iets in de Botlek gebeurt. Maar 'gelukkig' was het een werkbus die in brand stond. Ook heel erg voor de betrokkenen maar minder erg dan een grote ramp. Ik zag er wat mensen bij staan, samen met de nodige brandweer en ging er dus maar van uit dat er geen gewonden waren gevallen? Je hoort er vaker van tegenwoordig. Maar als je het dan van dichtbij ziet, slaat de schrik je toch om het hart. Ik was blij heelhuids thuis te zijn. 


Wees niet bang dat ik al rijdend een foto nam hoor. Ik stond op de andere rijbaan, op veilige afstand, stil. Ik zeg het er maar even bij voor de zekerheid. En ook is het geen gewoonte van me om dit soort foto's te maken. Maar dit was zo heftig....

1 opmerking:

  1. Dat broodje bij de Buren was denk ik in mijn woonplaats!
    Leuk is dat hè, al die verschillende broodjes.. Ik sta altijd paf van de creativiteit, want ik kom niet verder dan een broodje ham of kaas, of broodje gezond...
    Ongelukken op de A15... het gebeurt bijna dagelijks. We zien hier wat zwaailichten gaan!

    BeantwoordenVerwijderen