maandag 19 november 2018

Schoondochter...

Dinsdag 23 oktober 2018. Ik weet nog dat ik op enig moment, de jongens waren nog klein, ineens aan de tijd dacht dat ze groot zouden zijn en mij misschien schoondochters zouden bezorgen. Een idee wat ik destijds buitengewoon grappig vond omdat het nog zo ver weg was dat ik me er niks bij kon voorstellen. Of niet veel. Laat ik het zo maar zeggen. En kijk mij hier nu eens zitten... Ik knipperde twee keer met mijn ogen en ineens waren er twee dames verliefd op mijn mooie jongens.



Nu waren er door de jaren heen steeds meisjes dol op mijn jongens en dat kon ik me als moeder natuurlijk prima voorstellen haha. Oh wat zijn er veel meisjes de revue gepasseerd door de jaren heen. Uiteindelijk vormde zich een patroon. Waar oudste zoon steeds op hetzelfde type meisje viel veranderde jongste steeds van plan. Oudste koos uiteindelijk voor de mama van de meisjes. En ook al wonen ze niet meer bij elkaar, ze gaan nog zo goed als mogelijk met elkaar om en daar ben ik blij om.


Jongste verhuisde naar het land ver weg. Hij werd eerst verliefd op het land en daarna op een meisje uit het land. Ze trouwden en ze werd de moeder van hun drie zonen. Geen twee mensen kunnen een verschillender levensstijl op na houden als schoondochter en ik. We hebben werkelijk niks gemeen. Maar we vinden elkaar altijd via de 'jongens' want daar houden we allebei zo veel van. Ze stuurt filmpjes en laat me zo meegenieten van alles wat daar gebeurt. Vandaag viert ze haar verjaardag. Ik heb haar gesproken via de telefoon en voor haar gezongen. De stripjes lagen al klaar en ik maakte 'live' de verjaardagsslinger voor haar. Ik hoop dat ze een fijne dag heeft en dat zoon haar verwent met lieve cadeaus. Hoera voor schoondochter !!! :-)

2 opmerkingen:

  1. Ik heb even bij gelezen!!Ben ik weer helemaal op de hoogte. Knap dat je zoveel later nog weet wat er gebeurd is. Oja, je maakt aantekeningen, even vergeten!

    Fijn dat het weer goed met je gaat!

    Fijne dag!

    Groetjes Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zonder die aantekeningen zou ik het ook niet meer weten hoor Thea :-)

      Verwijderen