vrijdag 20 april 2018

Te laat en te hard...

Donderdag 12 april. Na het schrijven van mijn vorig blog liep ik naar de brievenbus om de post uit de brievenbus te halen. Nou, dat was weer een feestje. Weer een andere postbode en twee brieven met daarin een aanmaning voor het niet op tijd betalen van een boete. 


En dat viel me even rauw op het dak want de eerste twee boetes hebben we dus niet ontvangen!!!!! En nu dus wel twee keer een aanmaning. Daar ben ik echt beroerd van want het gaat om grote bedragen. De man heeft twee keer te hard gereden. Gezien het aantal kilometers dat hij aflegt is dat niet raar of ongebruikelijk. Zeker als je aan het eind van de avond/begin van de nacht over stille wegen rijdt. Daar zit hem voor mij het probleem niet. Het is nooit leuk maar je moet er niet moeilijk over doen is mijn stelling. Het mag gewoon niet en je moet het dus ook niet doen. Ze worden ook meteen betaald als ze binnenkomen. Juist omdat ik geen zin heb en een aanmaning en om extra te betalen.


Maar ja, hier is geen kruid tegen gewassen. Protesteren, vragen of mopperen helpt niet. Ik heb ze hier naast me liggen en ze worden nadat ik hier op de verzendknop heb gedrukt, meteen betaald. Bah bah bah. Ik ben bang dat we weer veel andere dingen niet kunnen doen nu. Want ja, je kunt je geld maar een keer uitgeven. Mopper mopper mopper mopper...... :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten