vrijdag 20 april 2018

Het winkeltje van Tineke...

Zaterdag 14 april. Vandaag viert een van de nichtjes haar verjaardag. Het oudste nichtje van de familie bedenk ik me nu. Zij is de oudste dochter van de oudste zus van de man. Een lieve meid en een goede psychiatrisch verpleegkundige. Felicitaties zijn verstuurd. 


Vandaag laat ik jullie wat enveloppen zien uit het winkeltje. Ik ben ineens weer druk met mooie papiertjes. Als het weer mooier wordt en de temperatuur buiten stijgt raakt mijn zin voor garens over en meestal schakel ik dan over op papier. Ik hou veel van papier. Het is mooi om naar te kijken, om er in te knippen, mee te plakken of te vouwen. Ik deed bij het maken van dit project alledrie.


Zomaar ineens had ik zin in het maken van een serie enveloppen. Ineens zeg ik nu maar dat is natuurlijk niet zo. W.s. ben ik beïnvloed door wat er om me heen gebeurde. De kaarten die jullie en anderen stuurden t.g.v. beterschap en verjaardag. De verandering van het weer buiten. De nieuwe Flow die in de bus viel en ook het bezoek van de mevrouw hier uit de buurt zal meegespeeld hebben.


Mevrouw uit de buurt heeft een prachtige tuin in het dorp hier verderop. Als je er van houdt kun je de tuin bezoeken. Ze opent haar Spirit Garden op donderdag van 10.00- 16.00 uur. Je kunt er werkelijk je ogen uitkijken. Ik zal er, als ik weer gerepareerd ben, eens naartoe gaan en foto's maken. Wil je er zelf gaan kijken dan is het adres: Tuindersweg 13 Maasdijk. Volgens mij heeft ze ook een pagina op FB. Daar zullen vast ook mooie foto's te bewonderen zijn.
-
En dan het leuke nieuws: zij verkoopt er, sinds deze week, door mij gemaakte envelopjes. Is dat niet leuk? Ik vind dat best wel stoer als ik het eerlijk moet zeggen. En dat doe ik dus nu :-) Je kunt er fijn wandelen, af en toe zitten op een bankje, koffie of thee drinken en genieten van dat wat je ziet. Het is niet ver van Hoek van Holland. Misschien kun je eerst naar de Spirit Garden en dan nog even uitwaaien op het strand? :-)))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten