vrijdag 29 december 2017

After life...

Inmiddels ben ik al weer aan mijn derde medicijn tegen de peesontsteking toe. Van de eerste kreeg ik gevaarlijk hoge bloeddruk. Van de tweede hield ik zoveel vocht vast dat alles me zeer begon te doen ik ik bijna niet meer kon bewegen. Vooral in mijn handen had ik er last van. De derde heeft dezelfde uitwerking als destijds de oxicodon. Na overleg met het ziekenhuis ben ik ook met deze 'troep' aan het stoppen en zal ik het moeten doen met paracetamol. En rust...


Toch blijf ik geloven dat het ooit goed gaat komen. En dan kan er misschien een langgekoesterde wens in vervulling gaan. Ik wil al heel lang (een paar jaren) werken in een kringloopwinkel. En ik hoop echt dat die wens in 2018 uit gaat komen. Gewoon als vrijwilliger. Maar net als altijd, na het nemen van een besluit, komt er meteen een nieuwe vraag. Welke kringloopwinkel?


Ik kan weer kleine stukjes autorijden. Zelfs het maken van een noodstop is geen probleem meer fysiek. Wel is er nog de pijn maar het reactievermogen is weer op orde. Ik kan nog niet harder dan 80 km per uur rijden en daarom ga ik nog niet de snelweg op. Hier in de streek zijn veel kringloopwinkels en het zal moeilijk kiezen worden. Ik knoop hier en daar een praatje aan met de medewerkers en als dat goed voelt met een 'leidinggevende'. Zo ben ik me aan het oriƫnteren op het leven na de pijn.


Het is een wens van me om na al het ontvangen ook iets terug te doen voor de maatschappij. Zo'n kringloopformule met een goed doel daaraan vast, past bij me. Er is overal een groot tekort aan vrijwilligers dus ik ben in ieder geval overal welkom. Mijn uiteindelijke keuze zal ik hier met jullie delen natuurlijk.

1 opmerking:

  1. Ja, dat lijkt me idd er leuk werk!
    Ik ben benieuwd of het gaat lukken!

    BeantwoordenVerwijderen