dinsdag 9 februari 2021

Knippen en plakken...

Natuurlijk loop ik een beetje achter met bloggen maar dat maakt me niks uit. Zo kan ik nog een keer extra genieten van eerder gemaakt werk. Zoals deze pagina in mijn journal. Wat was dat leuk om te maken. Ik weet niet of ik het al eerder vertelde maar ik ga dit jaar gebruiken om te werken met wat ik heb. Dus geen nieuwe dingen erbij en het doen met wat ik heb. Wat dat betreft heeft de lockdown zo zijn voordelen. Ik maakte al eerder en het was dus steeds weer een verrassing welke pagina ik zou aantreffen als ik een bladzijde om zou slaan. Sommige pagina's waren echt een uitdaging kan ik je verzekeren. Zo niet deze ondergrond gelukkig. Ik laat je hier allebei de pagina's zien. Dus van twee dagen.
Ik begon met het plakken van een van de grote tags die ik uit een oude Daphne's Diary knipte. Ik plakte alleen de boven en de onderkant vast zodat er iets onder geschoven kon worden.
Die tweede tag maakte ik weer van een stukje karton. Ik geloof dat dit een leeg rijstpak was. Ik beplakte het aan de achterkant met neutraal papier om op te schrijven. Daarna versierde ik de voorkant met uit tijdschriften geknipte afbeeldingen. Toen hij klaar was schoof ik hem onder de grote tag. Het stond alvast mooi maar miste nog iets.
Onderaan de pagina was het nog een beetje leeg en ik vulde dat op met een klein boekje. Heel vroeger zag je vaak van die luciferboekjes. Dat systeem gebruikte ik hiervoor ook. Het flapje kan open en daar schreef ik mijn belevenissen van de dag daarna in.
Dus op de grote gele schreef ik op de achterkant en de volgende dag schreef ik in het boekje. Want de volgende dag was al heftig genoeg qua ondergrond. Daar hoefde niet veel aan te gebeuren. Ik volstond met een mooi uitgeknipt taartje. Het paste qua kleur zo goed vond ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten