dinsdag 10 augustus 2021

Weggever #2...

Vorige maand herstelde ik een oude traditie in ere. De weggever van de maand. Lang geleden deed ik dat regelmatig op mijn blogs maar de klad kwam er in.
Vorige maand bedacht ik me hoe leuk dat weggeven was en herstelde ik, zoals ik hierboven al zei, deze traditie. Ik vroeg jullie naar je lievelingskleur en het was leuk om te lezen wat dat was.
Elizabeth was de gelukkige winnaar en heeft haar boekje (want dat was het) inmiddels ontvangen. Deze maand geef ik weer een boekje weg. Een beetje anders dan vorige maand maar misschien toch ook wel aardig.
Ik heb er alvast een paar gemaakt om aan jullie te laten zien. Als je hebt gewonnen kun je kiezen uit een bruin of een oranjekleurig boekje. De binnenkant hou ik even geheim. De eerste drie foto's zijn van het boekje wat naar Elizabeth ging, de onderste twee foto's zijn van nieuwe boekjes.
Heb je zin om mee te doen dan zou ik het leuk vinden als je mijn blog gaat volgen. Maar dat is niet perse een voorwaarde. Geen dwang en blinde jacht naar volgers hier, haha.
Wat ik wel leuk zou vinden is dat je bij de reacties zegt waar je het boekje voor zou willen gaan gebruiken? Want je kunt er in schrijven natuurlijk. Ik ben benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten