zaterdag 14 augustus 2021

De dorpsApp #8...

Er stonden weer wat leuke berichtjes op de dorpsApp. Vinden jullie het leuk om weer even mee te kijken? Onderstaand zie je een vintage schoolwerkbank. Nou daar was wel belangstelling voor, dat kun je je voorstellen. Het grappige was dat Ik daar veel berichtjes over kreeg. Alleen was niet Ik maar een Andere Tineke de aanbieder van dit moois. Het was een hilarische toestand want sommige mensen kwamen rechtstreeks naar hier om maar de eerste te zijn. De twee Tinekes werden al eerder verward. Tineke kreeg een bloemetje maar was niet thuis vermeldde iemand op de app. Ik reageerde maar bleek niet de goede Tineke te zijn. Oh dear. En ik was nog wel door de regen naar daar gegaan. Mijn naamgenoot is inmiddels verhuisd. Vergissingen kunnen niet meer gemaakt worden. De rust is weergekeerd in het dorp.
Er kwam een bericht langs van Betuwe bootcamp waar weinig belangstelling voor was. Iedereen stond een beetje in de relaxstand dat moment. Veel te warm buiten. Er werd digitaal gecollecteerd voor het longfonds en er werd een crosstrainer aangeboden. Nog heel netjes en af te halen voor € 50,- Binnen een minuut was hij weg!
Een mooi, zo goed als nieuw, bed werd aangeboden voor € 80.-. Met 2 electrisch verstelbare lattenbodems nog wel. Er werd niet op gereageerd. Een dag later mocht het gratis opgehaald worden. Ik weet niet of dat gebeurd is trouwens. Dat vermeldt de story op dat moment niet. Heel veel berichten later kwam de melding dat het bed van eigenaar verwisseld was. Waarvan akte!
Deze foto kwam ook langs en in eerste instantie zag ik niet wat het was. Meer mensen niet en er werd om opheldering gevraagd. Het voorwerp mocht weg voor een krat Heineken. Hmm... Het bleek een Samsung stofzuiger te zijn. Iemand anders vroeg voor zijn kind het boek Mathilda van Roald Dahl. De zoon moest het lezen voor school. Hij had al wel de film gezien, haha. Natuurlijk had iemand dat boek! Er werd zelfs de suggestie gedaan om het boek zelf aan te schaffen. Het was de moeite waard. En daar was ik het van harte mee eens.
En dan tenslotte deze leuke lamp. Die gaf ook wat hilariteit. Want als er mensen verhuizen, komen er ook weer nieuwe mensen wonen. En de nieuwelingen zijn dan misschien al wel bekend qua gezicht, maar je kunt er niet altijd een naam bij hangen. In dit geval reageerde iemand van twee huizen verder. Deze mensen kenden elkaar wel van gezicht maar nog niet van naam. Ze bleken dus buren te zijn. Heel grappig.
Even zo weer een inkijkje in wat er zoal rondging op de buurtApp/dorpsApp. Heb je ervan genoten? Zo ja, dan ga ik weer door met het verzamelen van nieuwe items. Never a dull moment hier in het mooie dorp aan de rivier. Leuk dat je hier kwam lezen. Graag tot een volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten