vrijdag 16 juni 2017

Quotes...

9 juni. Behalve gedichten hou ik ook veel van quotes. Ik verzamel ze al jaren en jaren. Nog ver voordat ze zo populair werden als nu het geval is. Elke keer als ik een mooie uitspraak tegenkwam, noteerde ik deze en zo verzamelde ik drie boekjes vol. In een volgend blog zal ik er nog eens op terugkomen want daar valt nog best wat over te vertellen. Voor nu begin ik met een borduurwerkje wat ik maakte voor mijn zus. Ik heb maar 1 zus en ze is me heel erg dierbaar. Ik vind haar heel speciaal :-)


De rest van de quotes komen veelal uit tijdschriften. Meest Flow Magazine. Ik herkende bij de redactie de voorliefde voor mooie uitspraken :-) Ze gaven een jaar lang Flow weekly uit. Ik heb ze allemaal bewaard en lees er nog regelmatig in. Jammer dat ze er mee gestopt zijn destijds. Sommige van de quotes komen uit de weekly.
3 opmerkingen:

 1. Mooi, dat borduurwerkje voor je zus. Ben een beetje jaloers, want geen zus. Ik vroeg er als kind altijd al eentje voor mijn verjaardag. Is nooit gelukt helaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oeps er ging iets fout. ik beantwoorde je reactie in een apart en niet hier.

   Verwijderen
 2. Ach ja, zo wil je altijd iets wat er niet is. Jij wilde een zus voor je verjaardag en ik een grote broer :-)) Ik kreeg later wel een vriend die voelde als grote broer. Misschien vond jij een vriendin die een beetje voelde als zusje?

  BeantwoordenVerwijderen