vrijdag 6 juli 2018

Gaat het dan toch gebeuren?...

Vrijdag 29 juni 2018. Ik vertelde al eerder dat we niet hier vandaan komen. Onze wieg stond niet hier en dan gaat het nooit echt wennen. Je blijft import ;-) Dat is zoals het is. Zolang je redenen hebt om ergens te blijven (werk bijvoorbeeld) dan blijf je. Je kinderen gaan er naar school of andere redenen om ergens te blijven, dan doe je dat. Bij ons zijn al die redenen door de tijd heen weggevallen. Geen kinderen meer op school, geen werk meer hier in de buurt en dus is de tijd rijp om te gaan verkassen.


De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat dat vooral Mijn gevoel is want de man woont hier prima. Hij heeft geen last van de honderden auto's die hier langsrijden, het geluid wat dag en nacht aan staat, de zuipschuiten (boten met jongeren en heel veel bier en harde muziek) de honderden kinderen hier vlakbij op de scholen met al hun 'geluid'. Hij heeft geen last van de auto's die al vanaf vroeg in de ochtend naar de grootste bloemenveiling rijden. Of van de bevoorraden die de grote supermarkten bevoorraden. Hij hoort het gewoon niet. En voordat je denkt dat hij doof is.... nee dat niet hoor. Hij sluit zich er voor af. Hij hoeft dus niet zo nodig. Maar als ik het dan zo graag wil......


En nu zijn we dan aan het bedenken waar we willen wonen en hebben we een gebied afgebakend binnen we waar we willen zoeken. Het begint bij Ablasserdam en als noordgrens hebben we gekozen voor de rivier de (waterweg) Lek (rijn). De zuidgrens wordt gemarkeerd door de Waal en de Merwede en de oostgrens van het zoekgebied ligt ergens bij Culemborg- Zaltbommel. Zal het ons lukken iets moois te vinden? Het liefst zou ik dit huis ergens anders neerzetten. Het is zo'n fijn huis. Het zal nog een uitdaging worden :-) Ik hou jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten