donderdag 5 juli 2018

De administratie op orde...

Dinsdag 26 juni 2018. Ik zie dat ik de administratie niet helemaal op orde heb. Daarom vandaag voor de tweede keer deze maand tien vragen aan mezelf. Ik zocht ze eerder bij elkaar en het is voor mij nu ook een verrassing wat ik ga tegenkomen. Tussen de foto's door zien jullie een nieuwe serie enveloppen. Heb je er belangstelling voor dan kun je me mailen. Het adres staat boven de profielfoto als het goed is. Ik zet de komende tijd de mogelijkheid tot reageren uit. Er is hier veel aan de hand en ik zie het als een soort vakantiestand. Ik blijf wel vertellen hier hoor. Mocht je contact willen, dan kun je dus even mailen. Het is af en toe goed om even wat afstand te nemen zonder helemaal weg te gaan. Hoe zeggen de dames van Flow magazine dat ook al weer? Off line is the new luxury of zoiets? Oké, de vragen. Hier komen ze: 


1. Op wie was je het eerst verliefd? Op Rens mijn buurjongen. Ik heb hier al regelmatig over hem geschreven. Hij was een lieve jongen en is uitgegroeid tot een buitengewoon sympathieke man. Ik hield ook veel van J maar ben nooit verliefd op hem geweest. We deden ooit een halfslachtige poging tot zoenen maar dat was nadat we teveel space cake hadden gegeten. Oh dear! :-)

2. Welke drie dingen zou je doen als je een miljoen euro zou hebben? Dan zou ik een huis in de polder van mijn jeugd kopen. Ik weet zelfs al welk huis. En het is nog te koop ook. Ik zou er eindeloos gelukkig oud worden. De rest zou ik weggeven. Ik heb weinig nodig. Twee dingen dus maar.

3. Heb je ooit een penvriendin gehad? Ja, via de Penny. Een meisje in Lissabon. Maar ik kan me er niet veel meer van herinneren. Ook had ik een penvriend. Die had ik ontmoet bij een of andere jeugddag van de kerk en we schreven nog jarenlang. Wat zou er van hem geworden zijn?


4. Heb je het wel eens voor een vreemde opgenomen? Ja, en dat heeft me in precaire situaties gebracht. Situaties waar ik langer last van had dan degene waar ik voor op kwam. Ik ben daar erg van geschrokken maar het weerhoudt me er niet van het te blijven doen. Lafheid en wegkijken vind ik heel erg. Zeker als het om intimidatie en fysieke bedreiging gaat bij kwetsbare mensen (of dieren)

5. Welke drie dingen in huis zijn aan vervanging toe? Mogen het er echt maar drie zijn? In een huis uit 1871? Oh dear. Nou, ik zal moeten kiezen. De kozijnen van de keukenramen, de dubbele ruit in de serre en de drempel onder de keukendeur moeten alledrie vervangen.

6. Naar welke muziek luisterde je op de middelbare school? Oei, zoveel. Ik herinner me Peter Maffay die een enorme hit had toen. De tekst van de liedjes van Boudewijn de Groot vond ik sterk en samen met mijn lieve J luisterde ik naar ACDC en allerlei andere donkere zwartgallige muziek. Ik zeg al.... hij was lief! :-)


7. Waar woon je nu en in wat voor soort huis? Dat weten jullie al.  Ik woon in Naaldwijk en dat is tegenwoordig gemeente Westland. Daar waar de kassen staan. De Glazen Stad. En ik woon in een huis uit 1871 en dat is heel bijzonder. Want Westlanders houden niet van oud.

8. Wat is je lievelingsbloem? Binnen: ranonkels en buiten in de tuin: stokrozen.

9. Zonder welke dingen ga je niet van huis? Zonder mijn tas. Daar zit zo ongeveer mijn hele bestaan in.

10. Denk je dat je kunt zingen? Ik ben lid geweest van  projectkoren. Daar waren ze blij met me want ik heb een hoge sopraan. Verder heb ik daar geen mening over. Ik weet wel dat ik zingen leuk vind. Bij de gitaar, de piano of zomaar tijdens het werk hier in huis.

Zo, jullie weten weer een beetje meer van me. Hoera! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten