zaterdag 30 juni 2018

Bee en Kerk...

Woensdag 13 juni 2018. Het werd, wegens wateroverlast twee weken uitgesteld, maar nu was er weer de gezellige Westlandse Bee om naartoe te gaan. De datum dat we er eigenlijk naartoe hadden moeten gaan had het een dag of twee heel hard geregend en was het hele gebouw onder water gelopen. Nu was de boel opgedroogd en waren we er welkom. Het was weer een gezellige boel. Oorspronkelijk begonnen als quiltclub is het langzaamaan geworden tot een club handwerksters van diverse pluimage. We delen lief en leed, werken aan een gezamenlijk project of werken aan een eigen project. Ik haak meestal rondjes en waarvan ik de draaduiteinden wegstop tijdens het luisteren en kletsen. Zo combineer ik het nuttige met het aangename. 

Heb je zin om ook eens langs te komen? Je bent van harte welkom. Er is nu even een zomerstop maar in September beginnen we weer. 


Ik ben sinds een paar maanden weer gaan deelnemen aan de club. De eerste keer ging ik er heen met de krukken volgens mij. Toen met de rollator. Ik ging een keer lopen zonder hulpmiddelen en dit keer OP DE FIETS !! Stoerrrrr :-) Er werd veel moois geshowd en het was al snel half twaalf. Tijd om te gaan. Ik haalde (op de fiets) wat vers brood bij de bakker en brokkelkaas op de markt. Zo lekker.


Na de lunch FIETSTE ik naar de kerk. Ze hebben daar een boekenkast met interessante boeken. Ik zocht en vond weer wat naar mijn zin en gooide een bedrag in het busje. Je mag zelf weten wat je voor de boeken betaalt. Het was goed toeven in de kerk. De organist was met zijn echtgenoot wat aan het studeren voor een komend concert, er was koffie en thee en en passant werd ik nog gestrikt voor het meehelpen met de de bejaarden meezing middag. Geen idee of ik dat leuk vind: we zullen zien ;-)


Na het bezoek aan de kerk deed ik nog wat laatste inkopen voor het avondeten en toen was de energie op. Ik moet echt mijn grenzen goed bewaken en heb echt de neiging om er overheen te gaan. Het is ook zó fijn om weer te kunnen fietsen. Heb ik jullie al verteld dat ik weer kan fietsen? Volgens mij al een keer of honderd. Waar het hart vol van is..... loopt de mond van over.

Ik maakte weer een leuke serie enveloppen voor mijn 'winkeltje'. Jullie zien ze hierboven. Heb je interesse, dan kun je me mailen. Ze kosten 3 euro + verzendkosten (voor tien stuks) en zijn 9 x 18 cm groot. Staand model. Vorige keer kwam er iemand langs om enveloppen uit te zoeken. Hij stuurde me een mailtje n.a.v. van een blog. Vond ik leuk. Je hebt er namelijk geen idee van wie er hier allemaal meelezen. Ik sta er soms versteld van als ik hoor waar die iemand dan helemaal woont. Oh dear, dit noemen mijn kinderen altijd een echte Tineke opmerking. Laat ik daarom maar snel stoppen met kletsen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten