vrijdag 9 februari 2018

Rustig...

Vrijdag 26 januari. Ik loop weer een beetje achter de feiten aan op het moment. Ik wil meer doen dan mijn lichaam mij toestaat. Lastig en ik blijf daar voorlopig wel last van houden ben ik bang. Vandaag deed ik het daarom rustig aan. Ik maakte wat schoon in huis zodat alles weer netjes was voor het weekend. 


Ik bakte wat lekkers en deed wat boodschappen in het dorp. Ik ging niet heel erg ver van huis want mijn linkerbeen geeft veel pijn. Een beetje kramp-achtige zeurende pijn. Heel vervelend. Nog steeds last van de ontstoken pezen. Het is precies aan te wijzen.


Maar goed... lievere koekjes worden niet gebakken, zei mijn schoonmoeder altijd. Misschien gaat de pijn nooit helemaal weg, maar een beetje minder mag nu wel. Ik loop er al zoveel jaren mee. Eerst voor de operatie en nu ook al weer vier maanden daarna. Laat ik er maar niet teveel over zeggen. En al helemaal niet hier op het blog. Het is wat het is en elke dag is weer anders. Gallas, zouden de Egyptenaren zeggen. Genoeg/ Basta. Het komt goed! Toch? ;-)

3 opmerkingen:

  1. Geduld en rust en dan komt het goed of beter... Ik miste je al hier in Blogland. Hou de moed er toch maar in. Dat is al een hele stap in de goede richting. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was al een beetje bang dat het niet goed met je ging. Gelukkig valt het mee. Een beetje dan. Hartelijke groeten, Beerta.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop het zo voor je...word tijd dat het weer warmer word.....ook ik heb dagelijks pijn...pffff zo heftig maar tis zoals het .....is.....liefs dikke knuffel 💋

    BeantwoordenVerwijderen