maandag 26 februari 2018

Valentijnsdag...


Woensdag 14 februari. Valentijnsdag. Al snel na het nieuwe jaar lagen er schattige spulletjes in de winkels dit te maken hadden met Valentijnsdag. Vooral in de Jamin hier in het dorp kon je er niet omheen. Voor mij is het een dag als alle anderen. Het wordt hier niet gevierd. Een speciale dag om de liefde te vieren vind ik eerlijk gezegd een beetje overdreven. Bovendien vieren we over een week onze trouwdag. Eigenlijk probeer ik elke dag een beetje Valentijnsdag te laten zijn.


Toch wil ik er niet helemaal aan voorbij gaan (ik ben tenslotte dol op de liefde) en ik heb eens gekeken of er tussen de kaartjes van Hugs 'n Kisses niet ook wat leuke exemplaren zitten die te maken hebben met de liefde en jawel.... ik vond een paar leuke. Lezen jullie mee? :-)

 Vinden jullie de letters ook zo mooi? Ik zou best zo willen kunnen schrijven. Ik word er blij van.


Omdat ik een beetje (ahum) achterloop met schrijven is e.e.a. allang weer achter de rug en liggen de winkels al weer vol met paaseitjes en zo. Sterker nog... hier zag ik al paaseitjes liggen bij de supermarkt. En het grappige was dat ze naast het rek met afgeprijsde pakken oliebollenmix stonden. Ik heb er volgens mij een foto van gemaakt maar die kan ik nu even niet delen want mijn telefoon ligt  boven en ik kan nog niet zo heel erg goed traplopen. Ik kan het al wel maar moet het niet te vaak achter elkaar doen.


Pasen komt er aan en ook hoor ik steeds meer over internationale vrouwendag. Dat schijnt ook steeds meer gevierd te gaan worden. Laatst zag ik ook al pannenkoek dag en nog meer bijzondere dagen. Er valt veel te vieren maar het meeste laat ik lekker langs me heengaan. Een mens moet ergens zijn grens stellen toch? :-)


Maar goed, ik dwaal weer heel erg af. Het gaat vandaag om Valentijnsdag. Hoera!


Geniet maar fijn van de mooie kaartjes. Ik wens iedereen veel liefde toe. Dagdag!



1 opmerking:

  1. Ik was vandaag even op zoek maar het is zo... Ondanks alles hebben we ontzettend veel om gelukkig te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen