maandag 19 februari 2018

Februari maand van de liefde...

1 februari. Februari is voor mij de maand van de liefde. Al jaren. Misschien komt dat door Valentijnsdag op de veertiende van deze maand? Hoewel ik dol ben op de liefde vier ik geen Valentijn. Een speciale dag om de liefde te vieren heb ik niet nodig. Ik vind het wel stiekem wel leuk dat er in Februari (door valentijnsdag) een overload aan rode dingen te zien is in de winkels. Rood is mijn lievelingskleur :-)



Een andere reden waarom ik Februari maand van de liefde noem is misschien wel omdat we onze trouwdag vieren aan het eind van de maand. Al zoveel jaren nu. Woonde ik in Amerika dan zou ik hem mijn high school sweatheart noemen. En het voelt beter en beter met deze man. Net als goede wijn. Die wordt ook beter met de jaren. En nee, mijn man is niet mijn 'maatje' zoals ik om me heen vaak hoor. Mijn man is gewoon mijn man. Met hem deel ik dingen die ik nooit met anderen zal delen. Met vrienden deel ik weer andere dingen. Mijn zusje en haar man trouwden op dezelfde datum (een jaar eerder) zodat we altijd iets leuks met elkaar delen deze dag.


Misschien is Februari ook wel maand van de liefde omdat ik dol ben op hartjes. Zo liet ik ze al in alle vormen hier zien door de jaren heen op mijn diverse blogs. In de vorm van patchwork. Gebreid, gehaakt, en zelfs gepunnikt. Nu dan getekend. Maar niet door mij maar door de ontwerpers van Hugs 'n Kisses. Ik teken wel vaak hartjes en zelfs vorm ik ze ook met mijn handen. Doen jullie dat ook wel eens? Februari, maand van de liefde op dit blog. Heerlijk! Ik kan niet wachten om veel liefde met jullie die hier lezen te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten