zondag 13 mei 2018

Aan de slag maar hoe dan...

Woensdag 2 mei. Ik schreef er al eerder over.... door de behandeling aan de knie gaat alles een beetje mis in de rest van mijn lichaam. Door de pijn ben ik anders gaan lopen en nu de knieĆ«n beter worden komt er steeds iets nieuws bij. 


Op dit moment kan ik me werkelijk niet goed bewegen vanwege mijn rug. Die doet pijn !!! Oh lieve help en dat terwijl ik daar het minst last van heb gehad tot dusverre. Alleen wat stijf als ik in de tuin gewerkt heb of zo.

Vandaag begon de fysiotherapeute met het losmaken van mijn rug want ik kon werkelijk geen kant op. Daarna lukte het niet om de knie nog te behandelen maar ik mocht iets anders doen. Ik mocht op de fiets. Op de hometrainer. Wat was dat lang geleden zeg.


Ze hebben in de praktijk een speciale hometrainer. Daarvan kun je de krenk verzetten. Ik wist niet wat een krenk was maar dat is dus het rechte stukje staal naar de trapper toe. Dat kunnen zij langer of korter maken en zo kun je toch fietsen met een pijnlijke knie. Hoe fijn was dat! Ik heb er van genoten elke van de tien minuten. Helemaal alleen en met een grote smile. Super! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten