dinsdag 4 december 2018

Verjaardag...

Maandag 26 november 2018. Een keer per jaar komen we bij elkaar. Op de verjaardag van vriendin. Ooit vormden we met elkaar en anderen een gezellige quiltgroep. Jaren geleden alweer is de groep opgehouden te bestaan en eigenlijk zie ik de meiden (op een na) niet meer. Behalve dan die ene keer per jaar. Dan komen we met vier naar vriendin en praten we het hele jaar bij. We eten taart en drinken koffie en geven natuurlijk onze cadeautjes. Het is altijd weer spannend wat iedereen voor avonturen beleefd heeft. En waar we mee bezig zijn en wat onze plannen zijn. Ik vertelde over mijn (papier) plannen voor het nieuwe jaar. Spontaan besloten we een app-groepje te maken en als we daar zin in hadden iets papier-achtigs aan elkaar te laten zien. Is dat niet leuk?


Op weg terug naar huis bedacht ik me hoe leuk het zou zijn om weer wat contact met elkaar te hebben. Gewoon delen als jij dat wilt, op een tijd die jou uitkomt, en laten zien wat jij wilt laten zien. Verder geen gedoe en verplichtingen. Enig toch? Voor mij zal het een goede stimulans zijn om door te gaan in tijden dat er misschien wat minder inspiratie is. Ik vind het ook leuk dat we alle vijf zo verschillend zijn. Eén kan goed naaien, een ander tekenen, een derde borduurt prachtig en weer een ander is echt een kunstenares in mijn ogen. Ik ben zeg maar de partij die maar wat aanrommelt ;-) We zijn een bont gezelschap en daarom wordt het vast een mooi avontuur.

De tekening in het vorig blog heb ik gemaakt op de iPad pro en het was mijn eerste. Volgens mij moet ik nog maar heel veel gaan oefenen want dit lijkt nog nergens naar. De foto bij deze post is door mij gebreid met een laatste bol grijs en een laatste bol zwart garen. IK maakte er een col van. Helemaal garenloos zal ik nooit worden denk ik :-)

2 opmerkingen: