zaterdag 1 december 2018

Tekenen...

 Woensdag 21 november 2018. Na de succesvolle verkoopdag in de Hof van Ammers waar ik laatst over schreef was het tijd de voorraad weer aan te vullen. Op een of andere manier had ik veel duurzame confetti verkocht en daarom maakte ik nieuwe pakketjes. Daarvoor schreef ik twee vellen met stikkers 2x 48 stuks en vulde daarna de zakjes die ik sloot met een sticker. Fijn dat dat weer gedaan is.


De lege rondjes keken me een poosje aan en ik besloot er wat mee te doen. Ik plakte het gatenvel heel voorzichtig op gekleurd papier en tekende er daarna wat bloemen in. Het was een proces van dagen. Steeds even een bloemetje. Tijdens een pauze, een telefoongesprek, een moment van nadenken/bezinning. Voor ik het wist was het eerste vel vol.


Het tweede vel met een lichtere kleur roze die in de hoek verkleurd was tekende ik vol met gezichtjes. Hoewel er aan mij geen groot artiest verloren gaat, vind ik het wel leuk om te doen. Zomaar wat gedachteloos gezichtjes tekenen maakt me blij.


En hoe fijn is dat? Zo'n klein blij moment. Even geen zorgen en geen tobberijen maar vergeten. Ja, dat moet ik vaker doen.

1 opmerking: