donderdag 25 oktober 2018

Oktober ...

 1 oktober 21018. Hoera, hier op het blog is het ook eindelijk oktober geworden. Jaja, ik weet dat ik wat achterloop maar dat is niet erg. Ik doe het op mijn manier. Het is namelijk mijn leven en mijn blog :-))) Toen ik in januari van dit jaar een kleur bedacht voor elke maand had ik voor de maand oktober zwart in gedachten. Misschien omdat halloween in deze maand valt? Ik hou helemaal niet van halloween maar ach...


Bij het zoeken naar zwarte foto's in mijn fotomapje viel het om de drommel nog niet mee om foto's met zwart te vinden. Dus heb ik de natuur maar even geholpen en een foto genomen waar ik wat mee heb gespeeld. Ik was ergens waar ze een stel krukken langs de muur opgestapeld hadden. Het zag er mooi uit. Ik maakte er een foto van. Daarna veranderde ik de foto in zwart wit. Dat was al wat interessanter.


Daarna maakte ik hem schuin en fleurde hem op met een mooi achtergrondje. Ach, het is leuk om zo wat te spelen met je telefoon. Het kwam voor nu goed uit. Oktober gaat een drukke maand worden. Met een afscheidsfeest omdat iemand voor lange tijd weggaat. Daarover later meer....


We hebben vijf familie verjaardagen te vieren. Waaronder die van mijn enige schoondochter. Ik denk deze maand ook even aan vier jaar geleden. Toen trouwde middelste zoon met zijn lief. Inmiddels zijn ze al weer bijna twee jaar uit elkaar. En wat ze ook allemaal uitgevreten (excuses voor mijn woordgebruik) heeft, er zijn tijden dat ik mijn schoondochter van toen toch wel mis. Ik vier ook dat ik mijn bril al acht (8) jaar heb. Hoog tijd voor een nieuwe. Het kwam er nog steeds niet van.


Ik vier wat verjaardagen van vrienden en vriendinnen. Van toen en nu. Sommigen ben ik uit het ook verloren, sommigen leven niet meer, sommigen ach... eigenlijk is het hetzelfde als alle maanden hiervoor. We vieren, we denken, we doen, we zingen, we nemen afscheid. Kortom, we leven :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten