dinsdag 23 oktober 2018

Boodschappen...

Woensdag 26 september 2018. In mijn vorig blogje vertelde ik over winkelen. Ik dacht daar even over na toen ik boodschappen ging doen. Sinds een half jaar (misschien iets langer) hebben we hier een supermarkt van Dirk in het dorp. Ik vind het een fijne supermarkt. De producten zijn vers en ik hoef niet zoveel te kiezen als bij de andere supermarkten. Ofwel, ze hebben alles maar houden het simpel. Ook met de prijs valt het me steeds weer mee als ik het vergelijk met de blauwe supermarkt. Ik vind het altijd een heel gedoe, dat boodschappen doen. Vooral als ik de zuivel moet pakken in de koele kamer. Het is daar zo koud dat ik er zo snel mogelijk in en uitga. Bij de andere supers hebben ze van die kasten waar ook zoveel kou uitkomt. Maar goed, de buit is weer binnen. 


Alles paste precies in de twee fietstassen die ik (ook al jaren) gebruik. Voorlopig kunnen we weer vooruit. Hoe vinden jullie de foto? Het kastje stond nog op de plank vanwege de vorige foto met de schoentjes. Nu deed ik er de boodschappen in waar klein jongetje mee speelde toen hij hier op visite was. We speelden winkeltje en het was heel gezellig. Ik was natuurlijk de klant en hij de supermarkteigenaar. Hij speelt graag de baas ;-) Ik kreeg wel een appeltje mee van hem voor onderweg naar huis. Is dat niet schattig?

4 opmerkingen:

  1. Ja, hier ook een glimlach voor het appeltje voor onderweg...
    fijne dag,
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij krijgt zelf denk ik wel eens een appeltje op de markt :-)

      Verwijderen
  2. schattig een appeltje mee. En boodschappen doen is zeker een heel gedoe wij hebben een handje vol aan supers dus we kunnen goed kiezen :)))))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kiezen is fijn! Zo kun je veel voordeeltjes meepakken ;-)

      Verwijderen