maandag 22 oktober 2018

Lezen...

Maandag 24 september 2018. Ik ben dol op lezen, dat heb ik hier meerdere malen verteld. En ook heb ik al eens verteld over boekenkasten volgens mij. Ik weet het niet meer. Ik heb hier al zoveel verteld. Al die woorden.... babbel de babbel..... ik denk er wel eens aan om te stoppen want jullie zullen mijn babbels wel moe worden denk ik zo.... 

Toen gisteren voor de zoveelste keer een boekenplank naar beneden kwam schrok ik me een hoedje, want ik zat er naast in een spannend boek te lezen. Moet je je voorstellen...ik in de stoel, beetje opgekruld. Krukje naast me met lekkere verse thee. Koekje erbij want het is weekend. En dan begint er iets te kraken en komt met een grote klap de plank los. 


En denk maar niet dat die niet stevig vastzat want hij is gemaakt door een echte Westlandse timmerman en die leveren geen rommel af. Hoe kan hij dan toch naar beneden komen? Ik heb geen idee. Ze hebben wel wat te dragen aan gewicht maar als het goed is zijn ze daar op berekend. Ik heb hele boeltje maar weer opgeruimd, de hamer gezocht en er wat grotere plank-dragers in gezet. Daarna alles uitgezocht en wat weg kon heb ik meteen in de tas voor de kringloop gedaan. Dat was niet veel moet ik eerlijk bekennen. Er komt nog steeds meer in dan er uit gaat. Ik hou van boeken. En van boekenkasten.


Mijn schoonzoon houdt ook van lezen. En hij leent ook gemakkelijk uit aan mij (en ik aan hem). Zo lezen we regelmatig buiten het eigen padje. Het heeft ons al veel gebracht aan extra zal ik maar zeggen. We mogen ook graag over boeken praten samen. Het is grappig hoe vaak we verschillen van mening. Ik mocht zijn boekenkast fotograferen. Is hij niet mooi? En zien jullie hoeveel ruimte hij over heeft? Ik ben jaloers :-))))))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten