woensdag 24 oktober 2018

De andere kant op....

Donderdag 27 september 2018. Het valt me de laatste tijd op dat alles zo hetzelfde, zo eenvormig is. Zo zag ik de (overigens ontzettend leuke) letterborden bij de hippe winkel hier in het dorp. Ik zag ze bij de Dirk supermarkt en bij de Hema en nog op diverse andere plaatsen. Ik vind ze leuk en zie er soms ook originele teksten opstaan. Ik heb er zelf ook een paar. Maar eigenlijk is het best suf dat we met zijn allen achter deze 'trends' aanlopen. Ze zijn zo vluchtig... 


Ik heb steeds de neiging om de andere kant op te lopen. Net zoals de roze poedel op de foto. Die poedels kocht ik ook al weer jaren geleden in een erg leuke winkel in Haarlem. Juffies heette die winkel. Ten ondergegaan aan de Action en nog zo'n andere winkel die er op lijkt. Jammer want ik kwam er zo graag. We zijn nu weer allemaal into Halloween. Overal zie je die rommel liggen. Ik heb er niks mee en loop er gemakkelijk aan voorbij :-) Raar dat me dat nu pas begint te storen want het is al eeuwen aan de gang die eenheidsworst. Het is maar het beste lekker je eigen gang te gaan en er af en toe eens uit te pikken wat je bevalt. Zoiets? Ik weet het ook niet hoor. Ik doe ook maar wat :-)

2 opmerkingen:

  1. Ik begrijp zo wat je bedoelt, het stoort mij namelijk ook mateloos. Niet alleen dat alle winkels hetzelfde verkopen, maar zeker ook die een weggooi- en verdienmaatschappij, waarin mensen maar onnozele dingen blijven kopen Terwijl de plastic-berg groeit. Het staat mij steeds meer tegen.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your blog was absolutely fantastic!
    Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
    Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents thanks for sharing.
    หนังไซไฟ

    BeantwoordenVerwijderen