vrijdag 14 april 2017

14-03-2017

Hallo lieve allemaal, daar ben ik eindelijk weer. Ik was weer even ingehaald door het leven van alledag. Als ik even achterom kijk ben ik verbaasd wat er allemaal gebeurd is. Ik zag wel elke dag kans om wat op een kladje te schrijven maar heb serieus moeten puzzelen wanneer ook al weer wat was en ik welke volgorde ik de dingen aan jullie zou kunnen vertellen.... Maar goed, op deze relatief rustige dag pak ik de draad weer op. Want de verhalen moeten nu echt mijn hoofd uit. 


Als laatste vertelde ik jullie over de logeerpartij van de kleine meisjes. Die duurde langer dan vooraf bedacht was, maar zijn dat niet de leukste partijtjes? Dat je zegt: het is zo leuk, blijven jullie nog een nachtje? En dat de kleintjes dan roepen: jaaaaah. En de volgende dag zelf zeggen: mogen we nog een nachtje blijven en dat ik dan vervolgens roep: jaaaah :-)) Maar zoals aan alles komt ook aan dit gebeuren een eind. Ze moesten weer naar school en naar hun juffies. En dat was ook wel weer goed. Alle spullen werden in de auto geladen en zo reden we na een afscheidsdiner bij de grote M ;-) weer naar huis terug. Daar werden alle verhalen verteld en alle spullen geshowd. Daarna was het tijd om naar bed te gaan.


Een laatste verhaal werd verteld/voorgelezen. De laatste knuffels, kusjes en blaaskusjes werden uitgewisseld en na nog een allerallerlaatste kop koffie vertrokken we weer terug naar het westen van het land. Anderhalf uur in de auto was precies genoeg om af te kicken en voor te bereiden op de nieuwe klus die er aan stond te komen. Wat een heerlijke week was het. En nu nog steeds (als ik bijvoorbeeld deze foto's zie) moet ik zo af en toe glimlachen om wat was.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen