vrijdag 14 april 2017

Terug naar huis...

14 maart. Hallo lieve allemaal, daar ben ik eindelijk weer. Ik was weer even ingehaald door het leven van alledag. Ik zag wel elke dag kans om wat op een kladje te schrijven maar heb serieus moeten puzzelen wanneer ook al weer wat was en ik welke volgorde ik de dingen aan jullie zou kunnen vertellen.... Maar goed, op deze relatief rustige dag pak ik de draad weer op. 


Als laatste vertelde ik jullie over de logeerpartij van de kleine meisjes. Die duurde langer dan vooraf bedacht was, maar zijn dat niet de leukste partijtjes? Dat je zegt: het is zo leuk, blijven jullie nog een nachtje? En dat de kleintjes dan roepen: jaaaaah. En de volgende dag zelf zeggen: mogen we nog een nachtje blijven en dat ik dan vervolgens roep: jaaaah :-)) Maar zoals aan alles komt ook aan dit gebeuren een eind. Ze moesten weer naar school en naar hun juffies. Alle spullen werden in de auto geladen en zo reden we na een afscheidsdiner bij de grote M ;-) weer naar huis terug.


Een laatste verhaal werd verteld/voorgelezen. De laatste knuffels, kusjes en blaaskusjes werden uitgewisseld en na nog een allerallerlaatste kop koffie vertrokken we weer terug naar het westen. Wat een heerlijke week was het. En nu nog steeds (als ik bijvoorbeeld deze foto's zie) moet ik zo af en toe glimlachen om wat was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten