dinsdag 4 april 2017

Schilderij van vilt...

11 maart. Toen alle knijpers veranderd waren in popjes, zag de tafel er ongeveer zo uit. Op de foto zie ik dat de zon schijnt. Dat moet dan de enige keer geweest zijn in de week dat de dametjes hier waren. Want o wat regende het. Achter zie je het schoolbord staan. En daarnaast de stoel van de juffie.


Was het nu gedaan met de (vilt) pret? Nee, echt niet. We gingen gewoon verder met plakken en knippen. Er lagen nog twee canvas doeken om te gebruiken.


 Ik heb heel erg gezocht of ik het schilderij van klein meisje ook had gefotografeerd maar nee.... nergens te vinden. Maar geloof me, het zag er ongeveer zo uit al van haar grote zus. Die is, net als ik, dol op hartjes. En daarom een schilderij met hartjes. Niet voor haar vriendje. Want ja, ze heeft warempel al iemand die 'op haar is'. Twee jongens zelfs en daar was ze een beetje bozig over, begreep ik. Ik heb er verder maar niet naar gevraagd.


Nee, het schilderij was voor mama. Vol hartjes en mooie romige woordjes. Wat lief! We maakten er een mooi cadeau van en mama was er heel blij mee. Papa kreeg het schilderij van zusje en ook hij vond het erg mooi :-)

1 opmerking:

  1. Wat een leuk schilderij. Ik heb ook nog wat lijsten staan, en daar mogen de kleinkinderen iets moois van maken. Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen