donderdag 18 januari 2018

Smoothie...

Wat doe je als het buiten stormt? Als de wind met meer dan 130 kilometer per uur over het oude huis, niet ver van de kust, raast? Als je bang bent om naar buiten te gaan? Als je overal de sirene's hoort gaan van brandweer, ambulance en politie? Dan blijf je binnen en probeert er het beste van te maken (en te hopen dat het huis met de 100+ jaar oude bomen heel blijft). Ik bakte een boterkoek voor de koffievisite van vanmiddag. Op de bovenkant deed ik dit keer geen gember maar wat kokos. Erg lekker! :-)


En ik maakte een smoothie en ook die was erg lekker. Ik geef je het recept:

- 1 rijpe banaan
- 1 sinaasappel
- 4 kiwi's
- een stuk komkommer (iets meer dan de helft)

Ik heb de komkommer eerst geschild. Daarna pelde ik de banaan. De sinaasappel ontdeed ik van zijn schil en sneed ik in stukken. Dat deed ik ook met de kiwi's. Het hele boeltje ging daarna in de blender en klaar was ik. Daarna was het wachten op de storm die ging liggen. En dat gebeurde :-)

2 opmerkingen:

  1. Mmmm lekker die smoothie. Ga ik toch ook eens maken. Gelukkig geen stukken door de storm! Het heeft vies gedaan in Nederland. Hier anders ook weer wel. Een hele dag zonder electriciteit en alweer zonder verwarming door omgevallen bomen :-) Maar intussen is alles weer hersteld. Het wordt alweer stillekes warm!

    BeantwoordenVerwijderen