donderdag 2 februari 2017

De tuin in februari...

Hoewel het weer vandaag wat mooier is dan voorgaande dagen is er nog niet veel werk in de tuin te doen. Hier en daar kan ik wat blad weghalen of wat vegen. Het vogelhuisje kan opnieuw gevuld worden maar daar blijft het wel bij. De eerste foto laat het pad zien vanuit de voordeur naar de straat. 


De foto hieronder heb ik genomen van de straat naar de voordeur. Aan het eind, als je bijna bij de voordeur bent, twee hagen met klimop. Ik hou niet van klimop maar het zijn wel goede windvangers. En wind is hier altijd net een beetje teveel bij de voordeur. Als je goed kijkt zie je dat het rechtse windlicht wat naar voor staat. Je ziet er ook een stapel stenen liggen want...


De man die uit Harderwijk moet komen om de kabel weer aan te sluiten nog steeds niet geweest is. Ik heb maar zolang een tuinstoel over het gat gezet want ik ben bang dat ik anders een keertje misstap. Ik loop namelijk altijd deze route om naar de fietsenschuur te gaan. Of naar de grijze en groene containers die daar ook staan. Voor de ramen langs en dan linksaf. Morgen komen de mannen is me beloofd. We zullen zien of dat ook waar zal zijn. Tegenwoordig weet je bijna zeker dat afspraken veranderd gaan worden.


Zo kreeg ik melding van de man die het nieuwe glas-in-lood raam maakte dat hij het raam naar een ander atelier gebracht heeft. Daar wordt het lood donkerder gemaakt zodat het er net zo oud uitziet als de ramen die er al zijn aan de voorkant. Daarna wordt het weer naar een ander atelier gebracht waar het tussen dubbel glas gezet wordt. Dan komt het weer terug naar het glas-in-lood atelier. Dat heeft veel langer (weken) geduurd dan was toegezegd. Het atelier belt de timmerman. Die dan naar mij gaat bellen voor een afspraak om het raam te komen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten