vrijdag 3 februari 2017

Vieren

Er was zoveel te vieren op 31 januari. Dat mijn kleine grote neef jarig was bijvoorbeeld. Niet dat ik nog naar zijn verjaardag ga maar toch. Toen hij klein was heb ik voor hem gezongen, nu feliciteerde ik hem via WhatsApp :-) Ook onze voormalige koningin, prinses Beatrix vierde haar verjaardag. 79 is ze geworden en nog volop aan het werk. Het is zo leuk om haar af en toe nog eens te zien op tv. Mijn zwager verbouwde haar paleis jaren geleden. Hij mag er niks over vertellen maar wel zei hij dat hij haar zo'n lieve vrouw vond.


Ook vierde ik het eind van de maand. De eerste maand van het nieuwe jaar. Waarin zoveel nieuwe besluiten werden genomen. Waar zoveel plannen voor werden gemaakt. Het was spannend of ze ook zouden lukken. Of dat wat ik in december bedacht had ook werkelijk zou uitkomen. En dat deed het. En daarom vierde ik. Ik vierde dat er gewoon elke dag iets te vieren is. Hoe klein dan ook. En in gedachten stak ik de vlag uit. Konden jullie ook mooie dingen vieren in Januari?

2 opmerkingen:

  1. Ik vierde dat januari, die nare lange eerste maand weer voor bij is. Heerlijk, nu geniet ik van druk maar gezellig februari. En vandaag weer met zon !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @miekequilt, ik hoorde dat de kou weer terugkomt. We zijn nog niet van de winter af ben ik bang :-)

    BeantwoordenVerwijderen