donderdag 2 februari 2017

Handlettering op zondag eh... donderdag

Zelf moet ik glimlachen om wat ik als kop boven dit bericht schreef. Handlettering op zondag eh.. donderdag. Net als vorige week loop ik een beetje achter. Nog erger nog dan vorige week want toen handletterde ik op woensdag en nu op donderdag. Ik was een beetje druk om het zo maar te zeggen. En omdat ik toch elke dag wil schrijven hier, heb ik vanmorgen diep adem gehaald en ben ik aan een inhaalrace begonnen :-) Voor nu is het dus even zondag. Ik tekende deze uitspraak van Aristoteles. 


Mijn oude buurman de professor in Egypte was dol op Aristoteles en een groot kenner van de wijsgeer bovendien. Als ik alles wat hij vertelde over A onthouden of in ieder geval opgeschreven had was ik nu heel veel mooie spreuken rijd. En terwijl ik dit hier nu schrijf kijk ik met een half oog naar het journaal op tv. En ik hoor dat Egypte in de finale van de African Cup of Nations staat. Met dezelfde keeper als in de tijd dat wij er woonden. En als ik dan ook nog vertel dat het vandaag internationale vriendendag is... nou, dan valt alles op zijn plaats toch? Toeval bestaat niet. Dagdag!

2 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een wijze spreuk en je hebt 'm mooi in handletteren uitgebeeld! Ook een wens van mij om daarmee te beginnen, het lijkt mij heel leuk om te doen.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geschreven , of heet het handgeletterd? En een mooie tekst !

    BeantwoordenVerwijderen