maandag 4 juli 2022

Collages, sleutels en een tas...

Hallo allemaal, gezellig dat jullie weer hier komen lezen. Dit keer heb ik weer wat collages om met jullie te delen. Zullen we meteen gaan kijken?
Ik vertelde al eens eerder dat de eerste collage meestal niet de mooiste is en dat mijn handen echt weer even moeten wennen aan de materie,toch? Hier was dat ook het geval. Een beetje rommelig geheel. Laten we maar snel verder kijken...
Ah ja, dit is al beter. Ik verwerkte in deze collage meteen wat van de spirograph tekeningen die ik maakte en hier maar rond lagen te slingeren. Nu ik die tekeningen zie, krijg ik meteen zin om er nog een stel te maken. Het blijft magisch om te zien hoe ze ontstaan.
Hier was ik al een beetje in de zomerstand, zien jullie het aan de tekst? Waarschijnlijk hebben sommige papiertjes meerdere keren zien langskomen. Dat komt dan omdat ik meerdere van dezelfde tijdschriften vond in de kringloop, of kreeg van aardige mensen om me heen. Zien jullie het briefje met 925 er op? Daarnaast aan de rechterkant is een bloemenrank geplakt die ik al vaker eerder gebruikte.
Dan iets heel anders. Kleine man logeerde hier en mocht de deur openmaken van de grote man. Met de sleutelhanger die grote man gekregen had van Sinterklaas. Kleine man vond hem heel mooi bij de nieuwe voordeur passen. Nou, dat waren wij eigenlijk wel met hem eens.
Ach en dan dit schattige tasje. Helemaal met de hand gemaakt. Ik vond het in een hoekje op zolder. Nooit gebruikt. Ik maakte het in de tijd dat ik ook nog quilts maakte. Many moons ago. Er ligt nog zoveel onuitgepakt op zolder. Misschien moet ik er eens een project van maken. Elke dag iets van zolder halen en er een nieuwe bestemming aan geven of zo. Er staan nog veel te veel onuitgepakte dozen. Hmmm. Misschien is het wel een leuke nieuwe rubriek voor hier. Iets om over na te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten