Vier stengels bleekselderij, 1 appel en een zoete punt paprika in stukjes snijden. Een paar zongedroogde tomaatjes uit de olie in dunne reepjes snijden. Alles door elkaar mengen. Voeg een beetje citroensap en 1 eetlepel mayonaise toe. Dat is alles. Eventueel kun je nog een halve komkommer toevoegen als je dat lekker vindt. Of een boterham. Eet smakelijk!
maandag 2 januari 2017
Salade met bleekselderij, appel en zoete puntpaprika
Vier stengels bleekselderij, 1 appel en een zoete punt paprika in stukjes snijden. Een paar zongedroogde tomaatjes uit de olie in dunne reepjes snijden. Alles door elkaar mengen. Voeg een beetje citroensap en 1 eetlepel mayonaise toe. Dat is alles. Eventueel kun je nog een halve komkommer toevoegen als je dat lekker vindt. Of een boterham. Eet smakelijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Wij beginnen altijd met yoghurt/havermout/banaan/rozijnen/noten, heerlijk! De salade lijkt mij ook lekker.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Marijke