donderdag 27 september 2018

Helpen en geholpen worden...

Donderdag 13 september 2018. Niet schrikken hoor, ik ben niet in de war en weet best dat het vandaag donderdag is. Ik heb jullie hulp nodig. Ooit maakte ik met behulp van een app deze Word Cloud. Ik denk zo'n twee jaar geleden. Omdat ik zoveel apps op mijn telefoon had, heb ik hem eraf gegooid. En nu ik heb aan iemand wil laten zien, kan ik hem natuurlijk niet meer terugvinden. Is dat niet altijd zo? Ik meen me te herinneren dat het een groen logo was en volgens mij ook een gratis app. Het was niet wordsalad en ook niet shapego maar welke dan wel? Ik weet het echt niet meer en heb me suf gezocht. Wie weet kan een van jullie me helpen. 


Terwijl ik zit te schrijven is boven mijn hoofd de meneer van de vloerbedekking aan de gang. De oude was echt versleten en moest hoognodig vervangen worden. Omdat de ondergrond bestaat uit een houten vloer waarvan een paar planken loszitten maakt hij die eerst weer stevig vast met een paar schroeven. Dat zal veel geluidsoverlast schelen. Daarna komt een nieuw ondertapijt en daarop de nieuwe vloerbedekking. Daar heb ik niet de hoofdprijs voor betaald. Het wordt uit de collectie genomen en ik kon nog net het laatste stukje aanschaffen tegen een gereduceerde prijs. Ik zal er later foto's van laten zien als jullie dat leuk vinden. Ook komt er nieuwe raambekleding in het Velux dakraam. Daar zit nu een gordijntje in wat licht doorlaat. En aangezien de buren een nieuwe buitenlamp hebben geïnstalleerd die bij het minste of geringste aangaat......Daarom ook maar meteen een gordijntje wat geen streep licht meer doorlaat. Dan is ook dat maar weer netjes en op orde.

4 opmerkingen:

  1. Helaas kan ik je niet helpen, maar wil wel even kwijt dat ik het hart echt geweldig vind. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, ik ben er nog steeds niet achter welke app het is maar ik ga toch maar eens proberen of het met een andere app ook lukt want het hart is echt leuk en zo makkelijk te maken. Als ik wat gevonden heb, hoor je het wel van me :-))

      Verwijderen
  2. Ik dacht Wordle. In de Appstore heet het wordsalad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen