zondag 20 mei 2018

Alweer...

Zaterdag 12 mei. Er stond vandaag weer een ritje naar de molen in Vlaardingen op het programma. Veel van wat ik er kocht gaf ik weg als cadeautje en er was geen meel meer om te bakken. Naast de molen, in de molenwinkel, is veel te koop. We combineerden het aan een derde bezoek aan de winkel van de twee heren met mooie kleding voor de man. We waren vorige keer nog wat vergeten. 


In de vroege ochtend waren de auto's al gewassen en van binnen schoongemaakt, de boodschappen waren gedaan en het gras was gemaaid. Heel veel haast hadden we niet toen we eenmaal in de stad waren. Bovendien was er wat te vieren (de krukken hoefden niet meer gebruikt)


Dat deden we met een boterham in de stad. De bediening liet het behoorlijk afweten. Het duurde en duurde en duurde. Net toen we weg wilden gaan kwam er iemand. Daarna duurde het heel lang voor we onze bestelling op konden geven en nog langer voor het echt op tafel kwam.


Toen het er eenmaal kwam was het meer dan een maaltijd en hoefden we de rest van de dag niet meer te eten. En ach... de zon scheen heerlijk, we zaten buiten en hadden alle taken van die dag al gedaan. Haast was er niet dus eigenlijk was het helemaal niet zo erg al ik hierboven liet lijken. Ik ben zo gewend geraakt aan het hoge tempo in de streek waar ik nu woon dat ik mezelf af en toe echt toe moet spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten