maandag 15 januari 2018

Winkeltje...

Ik krijg regelmatig vragen over mijn 'winkeltje.' Bestaat het nog wel, of niet, of toch wel, of toch  niet? Ik ben daar niet echt duidelijk over geweest. Of laat ik het anders zeggen: ik ben nogal eens van plan veranderd de laatste tijd. Dat had natuurlijk alles te maken met mijn fysiek voor, tijdens en na de operatie. Misschien dat ik er vandaag wat helderheid over kan geven. Ik doe niet meer op donderdag de deur open voor het winkeltje- aan- huis. Dat niet. De meeste 'vaste' klanten weten me toch wel te vinden via telefoon of e-mail (tinekehendrikse@hotmail.com). 


Ik ben nog steeds van plan om eens een mooie website met webwinkel te maken maar dan moet ik eerst weer op orde zijn. Zoiets kost tijd, aandacht en toewijding en die steek ik op dit moment in de revalidatie. Wel doe ik af en toe een marktje en heb ik een pagina op FB (het winkeltje van Tineke) waar ik zo nu en dan iets op zet. Zoals deze sjaal bijvoorbeeld. Donderdag vertelde ik dat hij bijna klaar was en dat ik hem aan jullie zou laten zien. Dit is hem dus....


Ik zet hem te koop maar als hij niet verkocht wordt voor een 'eerlijke' prijs, dan geef ik hem weg aan een goed doel. Net als de vorige keer. Alleen zoek ik dan nu weer een ander doel uit. Ik ben bang dat ik niet heel erg origineel ben qua patronen, jullie hebben dit patroon al heel vaak langs zien komen. Maar steeds wel in een andere kleur. Het is fijn breien en daar gaat het me nu vooral om. Aan moeilijkere patronen ben ik nog niet toe ;-) Ik gebruikte variatiegaren van Wibra, naalden vier, 60 steken, afgehecht toen de er twee bollen op waren. Hij is heerlijk zacht en lekker warm. Ik wens jullie allemaal een fijne dag vandaag. Buiten is het nat, winderig en grijs maar binnen is ruikt het lekker naar schoon wasgoed, naar hyacinten en verse koffie. Dagdag!

2 opmerkingen:

  1. Mooi die sjaal in dat verloopgaren. Toch wel jammer dat je deur niet meer opengaat op donderdag. Ik vond dat fantastisch en was heimelijk heel erg jaloers op jouw winkeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien komt dat wel weer als ik klaar ben met de revalidatie en het wat mooier weer wordt. We zien wel :-)

      Verwijderen