zaterdag 6 januari 2018

Wie is er jarig in Januari...

Als ik naar mijn verjaardagslijst van Januari kijk, zie ik dat er best veel jarigen zijn. Twee mensen van mijn vroegere quiltgroep bijvoorbeeld. 4 mensen van de breiclub in Den Haag. 7 kennissen uit een vorig leven (daar waar ik ooit woonde)


3 Egyptenaren (waar ik ooit woonde) , 3 familieleden en 3 familie van familieleden. De oppas van vroeger van toen we klein waren. 2 ex collega's, 4 nieuwe kennissen, 1 ex buurvrouw en een oud dorpsgenote.


Op een enig moment in mijn leven ging ik met ze om. Ik werd genodigd op hun verjaardag en zij kwamen bij mij. Ik gaf ze bloemen, of een cadeau. We dronken koffie en aten samen taart. Met de meesten heb ik geen dagelijks contact meer zoals het eens was maar...


als ze jarig zijn stuur ik ze een kaart. Of denk ik even aan ze. Dan zijn ze even in mijn gedachten en herinner ik me hoe het was. Van een van hen kreeg ik deze bloemen. Van een ander de zware kristallen vaas. Alle jarigen van Januari... van harte gefeliciteerd!

2 opmerkingen:

  1. Leuk stukje!!
    Bij mij op de kalender staan maar drie jarigen bij januari, die ik alledrie nog wel eens zie. Dus ik eet zeker 1, 2, of 3 gebakjes deze maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
    Thank for your very good article...!
    หนังไทย

    BeantwoordenVerwijderen