maandag 24 juli 2017

Verkopen op Marktplaats

Op dit moment verkoop ik ansichtkaarten voor mijn vader op marktplaats. Pa zoekt steeds wat voor me op uit de grote verzameling dubbele exemplaren die hij heeft en geeft ze dan mee als ik op bezoek kom. 


Zo ook afgelopen vrijdag. Ik wacht thuis een goede gelegenheid af en maak een zo duidelijk mogelijke foto van de kaarten. Daarna zet ik ze op MP. Ik probeer ze zo goed mogelijk te beschrijven en te dateren en dat valt soms niet mee.


Ik verkoop al een tijd op Mp en ik heb er hier al eens eerder over geschreven. Toen waren mijn ervaringen niet heel erg positief. Maar met de kaartenkopers ligt dat anders.


Ansichtkaartenverzamelaars zijn namelijk aardige beleefde mensen.  Ze schrijven in mooie volzinnen. Ik word vaak met u aangesproken :-) En ze zijn blij als ze een kaart voor hun verzameling gevonden hebben en laten dat ook merken. En hoe fijn is dat?


Ik heb zojuist de voorlopig laatste kaart geplaatst en ik vind het gewoon een beetje jammer weten jullie dat? Pa vindt het helemaal leuk dat ik dit voor hem doe. Hij is op het moment op vakantie met mijn zusje en ik hou hem via de 'nieuwe' telefoon op de hoogt van de verkoop. We hebben er allebei lol in.


Het geld gaat in een potje voor de kleinkinderen. Hij koopt er leuks voor als ze langskomen.


Ik ga natuurlijk door met de verkoop maar nog even bedenken wat ik daar ga aanbieden. Ik heb zelf nog een verzameling oude ansichtkaarten. Ik denk dat ik daar maar eens mee ga beginnen. En dan zijn er nog wat leuke handwerkboeken die ik niet meer wil.


En nog de nodige handwerken. Voorlopig hoef ik me nog niet te vervelen :-)))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten