zaterdag 17 juni 2017

Handlettering op zondag...

11 juni. Naar aanleiding van mijn vorige blog vond ik dit wel een mooie tekst voor hand lettering op zondag. Ik weet niet van wie hij afkomstig is maar wel dat hij mij vaak heeft geholpen als ik weer eens iets angst voelde. Fijne zondag!

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie quote! Ik heb gelijk je vorige blogje erbij gelezen. Het lijkt mij niet fijn als iemand je zomaar aanhoudt en negatief commentaar levert. En dan het commentaar op je blogje over verkeer in het Westland... Ik vond het leuk om te lezen hoe jij het ervaart.
  Het is inderdaad niet gelijk, de ander weet meer over jou dan andersom. Dat je veel meer bent dan je op je blog deelt, dat weet ik van mijn eigen blog. Ik zet daar lang niet alles op. Het is even een inkijkje, maar ook niet meer dan dat. Inmiddels weten veel mensen die ik ken wel dat ik blog. Ik heb er best een tijd mee gewacht, voor ik dat durfde. Op mijn blog was ik Marmarel, ik bleef incognito. Tot ik het zelf hier en daar ging vertellen. En dat voelt goed. Ik ben ook geen ander dan op mijn blog, inderdaad wel meer dan dat. Maar de mensen die mij kennen weten dat wel. :-)
  Ik geniet altijd van je blogjes!
  Groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je lieve Marmarel (want zo noem ik je in gedachten altijd) voor je mooie commentaar en je reacties op wat ik schrijf. Ik vind het altijd fijn als je even op 'visite' komt. :-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja hè? En je moet eens weten hoe vaak ik dit in mijn leven al tegen mezelf gezegd heb ;-)

   Verwijderen