vrijdag 5 mei 2017

Voorbereiding...

29 april. Ik had de afgelopen dagen de laatste berichten willen schrijven zodat ik weer helemaal bij zou zijn vandaag. Helaas zaten de dagen weer te vol met allerlei andere dingen zodat het er niet van kwam. Maar nu dan toch het verhaal van vorige week zaterdag. Die stond in het teken van het voorbereiden van het vieren van mijn verjaardag. Zoals jullie weten was ik jarig op de dag nadat mijn schoonmoeder overleed. Die dag waren we bezig met het regelen van de uitvaart. Die dag waren de schilders hier voor het laatst. Die dag stond ons hoofd niet naar vieren. Oh nee.


Toevalligerwijs (toeval bestaat niet zegt de man altijd) was er gisteren voor het eerst sinds vijf weken weer contact met de broer en zussen. De bedank kaartjes moeten worden geschreven. De advertentie in de krant/kerkblad gezet en de laatste puntjes op de i. Maar eerst terug naar vorige week zaterdag. De omstandigheden waren en zijn er nog steeds niet naar om de dag uitbundig te vieren. Maar met de kinderen een hapje eten zou fijn zijn. Gelukkig kwamen ze dit keer naar hier.


Eerst werden zaterdag huis en tuin aan kant gemaakt en aansluitend de boodschappen gedaan. Vervolgens heb ik het eten zoveel mogelijk voorbereid voor de zondag. Zo dekte ik de tafel met het servies van schoonmoeder en dat zag er zo mooi uit :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten