dinsdag 2 mei 2017

Koningsdag...

27 april. Er was veel verdriet, maar werd er ook veel gevierd in April. Vandaag vierden we weer. Dit keer de verjaardag van onze koning. 


In de ochtend keken we naar de televisie naar het bezoek van de koninklijke familie aan Tilburg. Als handwerkster viel het me meteen op dat de boeketten zo bijzonder waren.


Een lekkere tompouche mocht natuurlijk niet ontbreken. En geserveerd op een gebakschoteltje van mijn schoonmoeder. Zo was ze er toch nog een beetje bij. Verder deden we het rustig aan vandaag. Eerlijk gezegd vond ik het een beetje te koud om ergens naar toe te gaan.


Morgen ga ik naar de kringloopwinkels. Veel wat over is van de markt, wordt daar gebracht. Dan kijk ik lekker rustig om mijn gemak op een centrale plek, hoef ik niet af te dingen (daar ben ik altijd wat ongemakkelijk over bij kinderen), is het lekker warm en alvast gesorteerd. Maar dat is morgen. Vandaag is vandaag!

1 opmerking:

  1. Ik vond het een prachtig interview. En wat zijn je onderzetters leuk. Ik aap je idee na en ga ze maken voor in de caravan. Leuk klusje voor in de vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen