woensdag 26 april 2017

10-04-2017

Nu de schilders weg zijn en zo langzaamaan de meest dringende dingen, die gedaan moesten worden zijn gedaan, komt er ruimte in de tijd om de dingen in huis af te ronden. Zo schroefde ik de naamplaatjes weer op de deuren en kon het plastic van de nieuwe deurklinken afgehaald worden. Een emmer met sop deed wonderen (nee niet op de pas geverfde dingen hoor) Ik zou niet durven ;-)


Volgende week wordt het nieuwe tapijt in de grote slaapkamer gelegd. Het oude was aan vervanging toe nadat een puppy daar had gespeeld met een paar lippenstiften. Tijdens een logeerpartij was er bij het ontbijt in het grote bed een keer een beker Fristie omgevallen en ook dat deed er geen goed aan. Kortom het was tijd voor iets nieuws. Ik kijk er naar uit. We logeren nu nog steeds in de kleinste van de slaapkamers en de man heeft nu zo ongeveer genoeg zijn hoofd aan de balken daar gestoten. De arme man. Het wordt tijd dat we gaan verhuizen naar de overkant.


Voor de ramen van de grote slaapkamer en de studeerkamer van de man komen shutters. Beneden hebben we ze ook en dat bevalt goed. Daarom hebben we ze voor boven ook gekozen. Mede ook omdat de bovenkant van het raam bestaat uit een vijfhoek en daar kun je niet goed gordijnen voor hangen. We hebben het al op allerlei manieren geprobeerd maar het is gewoon niet mooi. Vanmorgen kwam de specialist het opmeten. Tot op de mm nauwkeurig; maatwerk dus. Het gaat nog wel even duren voor ze er zijn maar dan hebben we wel weer iets om naar uit te kijken. Zo komen we steeds een stapje verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten