vrijdag 31 maart 2017

Mega Mindy...

Nu de kleintjes nog steeds klein maar niet meer piepklein zijn wordt het tijd voor een mand met verkleedkleren. Wij hadden die thuis ook en speelden er vaak mee. Later vonden mijn eigen kinderen dat ook leuk en jullie raden het al.... ook de kleintjes vonden het een goed idee. Ze kregen van iemand een mega Mindy pak maar dat pak was nodig aan reparatie toe. Een van de eerste dingen die we deden toen ze hier kwamen, was de naaimachine op tafel zetten om e.e.a. te repareren. We zochten de goede kleuren naaigaren en haalden het stof van de machine ;-) Ze mochten zelf naaien wat ze superspannend vonden.


In een van de zakjes vonden we nog wat geld. Dat kwam later goed van pas bij het winkeltje spelen. Nadat alle naden gerepareerd waren werd het pak meteen gepast. Kleinste meisje kon het aan en veranderde in een super Mindy. Groter meisje werd deftige dame met een kleren van mij en een mooie hoed. Oh en natuurlijk schoenen met hakken want dat hoort bij een deftige dame.1 opmerking:

  1. Dat wil ik over enkele jaren ook... een koffer met verkleedkleren alleen hebben wij nu een kleinzoon. Ik weet eigenlijk niet of jongens verkleedpartijen ook wel leuk vinden?

    BeantwoordenVerwijderen