zondag 5 februari 2017

Boekbespreking...
Vandaag pak ik weer een boek uit de boekenkast. Het is een mooie gebonden versie met harde kaft en een leeslint. Ik ben dol op leeslinten. In het boek (met de titel Wijsheid) staan de mooiste interviews uit het tijdschrift Happinez. Er komen mannen en vrouwen aan het woord die de wereld wat mooier willen maken. Ze schrijven boeken, houden voordrachten of maken films. Hun boodschap is altijd en steeds weer inspirerend. 22 verhalen zijn er opgetekend.


Paulo Coelho is een van hen. En wat te denken van Anselm Grün, Byron Katie, Marten Toonder, Irene van Lippe-Bijsterveld, Lama Lobsang, Timothy Freke, Fred Matser, Janne Goodall (op de foto hieronder) Alain de Botton, Thich Nhat Hanh, Karen Armstrong, Steven Covey (te zien op de laatste foto), Jeff Foster, Tsultrim Allione, Kay Pollak, Richard Tarnas, Deepak Chopra, Genpo Roshi, Marcel Derkse, Guus Kuijer en Paul Wilson?


Van iedere geïnterviewde is er als extra, een quote en een mooie foto. Jarenlang lees je over ze en lees je hun woorden en nu ineens zie je er een gezicht bij :-) Achterin de verantwoording. Je ziet dan wie wie geïnterviewd heeft. Kortom een mooi boekje om te lezen, terug in de kast te leggen, het er weer eens uit te halen en er nog wat in te lezen.


Ik vind het leuk om zo af en toe eens een boek uit de boekenkast te pakken en er wat over te vertellen. Je kijkt er dan toch weer wat anders naar. Wil je het boek kopen? Het ISBN nummer is : 978 90 6305 542 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten