zaterdag 7 januari 2017

Weggever van de maand

Goedemorgen allemaal! Hoe is het met jullie? Is het wit buiten? Hier, niet ver van de zee, ligt een flinterdun laagje sneeuw. Het stelt niet veel voor. Van gladheid is hier weinig sprake als ik luister naar de auto's die langsrijden. Ook de fietsers die voor het raam langsrijden zie ik niet glibberen en glijden. Gelukkig maar. 


In het nieuwe jaar start ik met een nieuwe rubriek hier op mijn blog. Eén keer per maand zal ik iets weggeven. In januari is dat het boek van Marie Kondo. Het is gelezen en nog eens gelezen. Het was op reis en nu weer terug. Hier is het niet meer nodig nu. Zou jij het willen hebben? Laat me dat dan weten. Je hoeft er niks voor te doen en iedereen mag meedoen. Ook als je al eerder won. Je kunt meedoen tot zondagavond. Maandag maak ik hier de winnaar bekend. Fijne zaterdag! 


2 opmerkingen:

 1. Hier was het ook wit vanmorgen , maar nu is het aan het dooien en ziet het er al niet meer zo mooi uit.
  Nou dan waag ik maar een gokje, heb het boek van Marie Kondo nog nooit gelezen, wel veel over gehoord.
  En eigenlijk kan ik wel wat opruimhulp gebruiken.
  Tineke ik zag dat je op mijn engelstalig blog had gekeken, kijk ook eens bij mijn andere blog , daar vertoef ik het meest.
  Fijn weekend,
  lieve groet,
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe niet mee, want ik heb niks met Marie Kondo. Maar ik las het boek en ben wrschlk toch enigszins beïnvloed, haha.
  Wat een leuk idee, je nieuwe rubriek

  BeantwoordenVerwijderen