vrijdag 13 januari 2017

Vlaggetjes

Vandaag laat ik jullie een vrolijke slinger zien. Ik heb hem gemaakt van (restjes) quiltstof. De stofjes lagen hier maar te liggen en als je ze dan, bij het opruimen, voor de zoveelste keer tegenkomt, kun je er maar beter iets van maken. Ik maak al een paar jaar geen quilts meer. Het is allemaal een beetje te duur geworden. Bovendien ligt er hier een flinke stapel in de kast waar ik nooit iets mee doe. 

 
Van de grotere lapjes naai ik regelmatig babykleertjes. Dat vind ik zó leuk om te doen. En van de restjes die daar dan weer van overblijven maak ik slingers. Ook daar blijven piepkleine restjes van over. Echte quilters zouden ook die restjes nog verwerken maar dat doe ik niet meer.


Inmiddels zijn deze vlaggetjes naar de andere kant van de wereld verhuisd waar ze nu rustig liggen te wachten op de geboorte van een nieuwe baby. Steeds meer mensen laten iets van zich horen na het lezen van mijn schrijfsels. Dat vind ik hartstikke leuk! Zo leer ik jullie ook een beetje kennen. Fijne dag verder en daarna een gezellig weekend! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten