zondag 1 januari 2017

Gelukkig Nieuwjaar

Goedemorgen lieve allemaal! 

De deur van het jaar 2016 is, met een laatste blik achterom, gesloten en we gaan beginnen aan een nieuw jaar. En wie weet wat het ons zal brengen. Ik ben zo benieuwd. Jullie ook? 2016 was een jaar om niet snel te vergeten en het duurde lang. 


Ik heb veel geleerd in 2016. Er waren veel uitdagingen. Het was een jaar om, zoals ik hierboven al zei: om niet snel te vergeten. En nu is het 2017. En terwijl de laatste rotjes worden afgestoken ben ik benieuwd wat het jaar zal gaan brengen. Een nieuw jaar. Een schone lei. Zondag 1 januari!


Ik wens iedereen die hier leest een mooi jaar toe. In goede gezondheid en omringd door mensen die van je houden en waar jij van houdt. Ik ga hier mijn best doen om jullie mooie dingen te laten zien. Laat dit blog een plekje zijn waar je graag even op bezoek komt. En om dat kracht bij te zetten ga ik een van jullie een Gelukkig Nieuwjaar kaartje sturen. Laat hieronder bij de reacties maar weten of je dat een leuk idee vindt. Meedoen kan tot donderdag! Dan maak ik de winnaar bekend. Fijne eerste dag van het jaar! :)


4 opmerkingen:

 1. Ik wens je een gezond en gelukkig nieuwjaar! En een kaartje... dat is altijd een heel goed idee vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou een heel goed en gelukkig nieuwjaar! Mooi idee om zo alles nog weer bij langs te gaan. Zeker een leuk idee van het kaartje!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer terug bent. Nu snap ik ook waarom je berichten weggehaald hebt.
  Ik wens je een goed ,gezond en creatief 2017.
  En een kaartje maakt me altijd blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je het hier weer opnieuw gaat proberen en dat je iemand blij wil maken met een kaartje.
  Wens ik jou ook heel veel moois en goeds dit jaar, geluk en voorspoed.

  En liefs,

  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen