donderdag 5 januari 2017

Donderdag

Vijf jaar lang had ik een winkel-aan-huis waar ik op donderdag zelfgemaakte spullen gekocht. Ik begon er ooit mee omdat ik zoveel voorbeelden had van de brei- en haaklessen die ik destijds gaf. Ook vond ik het wel leuk om dingen te maken, maar niet om ze te hebben. Vorig jaar ben ik gestopt met de verkoop aan huis. Ik verkoop nu via Marktplaats en dat gaat eigenlijk veel beter. Ik hoef er niet voor thuis te blijven en kan e.e.a. afhandelen als ik daar zin in heb. Ook ben ik op FB te vinden onder de naam: Het winkeltje van Tineke. Ik probeer daar elke (werk)dag wat te laten zien. Hier op het blog laat ik het verder met rust. Ik ben niet goed in het promoten van mezelf en het voelt altijd ietwat ongemakkelijk er over te schrijven. Waarvan akte! 


Buiten is inmiddels de zon gaan schijnen en ik had net zelfs even de achterdeur open. Het voelde als lente. Toch heb ik de januarikrans weer op de voordeur gehangen. Hij mag nog een jaar mee. Ik heb voor het maken van de krans een strokrans als basis genomen en die omwikkeld met gewoon wit garen met een glinsterde er in. Voor de onderkant maakte ik pompons. Zij staan voor de sneeuwballen die we misschien nog volop gaan gooien.


Een appeltje voor de dorst. Ik kreeg het een paar jaar geleden van een lieve vriendin. Wat was ik verdrietig toen ik het kwijt was. Maar gelukkig vond ik het weer daar waar ik het niet zocht. Gaat dat niet altijd zo?
-
Ik beloofde om een van jullie een Nieuwjaarskaart te sturen. MIEKEQUILT zou jij je adres naar tinekehendrikse@hotmail.com willen sturen? Binnenkort geef ik weer iets weg. Misschien win jij dan wel :-)


1 opmerking:

  1. Leuk, een Marktplaatswinkeltje! En wat een bijzonder mooi quiltje. Gelukkig dat je het weer teruggevonden hebt.

    BeantwoordenVerwijderen